Tommi Mäkinen: Vi är verkligen intresserade

2019WRC
Tommi Mäkinen team chef Toyota Gazoo WRT Photo: Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

Under veckan har det ryktats om att Citroen kommer dra sig ur WRC från nästa år. Spekulationerna vilka förare Toyota kommer att ha 2020 har varit igång länge men har nu fått högre fart.
Både Elfyn Evans o Sebastien Ogier har förekommit i diskussionerna en längre tid. Tommi Mäkinen säger i en intervju till tyska Rally-Magazine – Naturligtvis är vi intresserade, men också Elfyn Evans. Att Kalle Rovanperä har ett kontrakt med Toyota redan är ganska klart, Men om Ogier o Evans kommer till Gazoo Racing finns risk för att Kris Meeke o Jari-Matti Latvala får lämna det japanska teamet. Speciellt efter Sebastien Ogier uttalande till brittiska media i sina förhandlingar med Toyota att han bara vill Elfyn Evans som teamkamrat. Att Evans har fått ett kontraktsförslag redan är ganska klart speciellt efter Tommi Mäkinens kommentar i olika medier. ”Att man fölt honom och vi är verkligen,verkligen intresserade ”.

Next Post

Citroen i kontraktsförhandlingar

Ryktena gällande Citroens utträde ur wrc eller inte blir allt mer röriga. Det senaste, enligt tyska medier är att man diskuterar om hur juridiriskt hållbart kontraktet med Ogier o Lappi är inför säsongen 2020. Detta för att se om det finns möjlighet att dra sig ur WRC tidgare än 2022, […]