Worldrally.se

Samarbetspartner

Solberg tillbaka i Subaru

Efter 10 års frånvaro från Subaru, är det nu dags för familjen Solberg att köra i den blå gula bilen. Pappa Petter  var fabriksförare för Solberg i WRC och blev världsmästare tillsammans med Subaru. Nu är det dags för sonen att ta över Subarus färger. Oliver skall köra American Rally Association 6 deltävlingar för Subaru of Amerika i en 2019 års WRX STI . Första starten blir redan i Mars 100 Acre Wood Rally. Missouri 15-16 Mars. Sedan blir det Olympus Rally Washington 27–28 April, Idaho Rally 22-23 Juni och följs med 3 deltävlingar till under hösten.
Oliver säger
-Jag förstår inte att det kan vara sant, detta är en stor händelse. Jag var två år, när min far Petter var världsmästare och jag minns honom som otroligt stolt. Det var en far i blågul overall och körde bil med samma färger. För mig att få chansen att få köra i samma färger som pappa Petter är helt otroligt.

 

Bo Christer Bofeldt, bo@worldrally.se