Worldrally.se

Nicolas Gilsoul ville bli Loebs kartläsare

Nicolas Gilsoul tidigare kartläsare till Thierry Neuville erbjöd sig att bli kartläsare till Sebastien Loeb

Efter att Sebastien Loeb nästan tvingades av Prodrive att avsluta sitt 23 åriga samarbete med Daniel Elena . Har frågan kommit upp vilken som kommer att ersätta Elena. Nicolas Gilsoul som helt plötsligt byttes ut som kartläsare till Thierry Neuville inför årets WRC-säsong, tog kontakt med Loeb för att erbjuda sina tjänster. Men på grund av den bristande erfarenheten av Dakar Rallyt som Gilsoul har blev det ett nej från Loeb och Prodrive. Till tidningen La Derniere Heure säger Gilsoul
-”Jag kontaktade Seb Loeb, Men jag måste säga att jag inte är hans nya co driver, Jag har erfarenhet och jag vill vara kartläsare, men jag känner att jag inte har den erfarenheten av Dakar Rallyt”