Skip to content

130 anmälda till Limas första SM deltävling

Lima Motorsällskap arrangerar för första gången en SM deltävling och blir även årets premiär deltävling i Traditionella Rally SM . Motorklubben som är känd för sitt populära LBC ruschen under många år med många deltagare varje år. SM deltävlingen ser inte ut att bli undantag för den lilla Dalabyns rallyälskare. När anmälan stängdes var hela 130 förare anmälda med hela 21 deltagare i Internationella 4WD , med förare som P-G Andersson, Patrik Flodin som klättrat upp en klass från att köra Volvo till en VW Polo GTi R5, Ole-Christian Veiby som preparerar sig för start i Svenska VM rallyt även han en VW Polo. TV kommentatorn Jonas Kruse i nytt team . Dennis Rådström gör comeback efter något års frånvaro. Nationella 4 WD är lika starkt med 25 deltagare med en förare från Irland, Österrike anmälda i en klass som kan nästan kallas Mitsubishi cup då 22 är anmälda i det bilmärket. 2WD nationella är den populäraste klassen i SM Rally Lima är inget undantag här finns 57 anmälda. Ytterligare en klass med 11 deltagare Standard klassen med förare i bland annat Volvo, SAAB Nissan och BMW bilar.

Rally Lima körs den 4 Februari med första start redan kl 08.00 vid Limedsforsen Folkets Park. 6 sträckor skall köras på totalt 134 km.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter