Skip to content

Punkteringsdramatik på morgonen

Efter två körda sträckor av RACC rallyts sista dag leder Sebastien Ogier men har tappat över sex sekunder till tvåan Thierry Neuville tog sin tredje sträckseger på dagens sträcka som är också avslutande power stage Riudecanyes 15,90 km. Ogier leder med 14,1 sekunder inför de två sista sträckorna. Morgonen inleddes med en mörker sträcka utan dramatik men på andra sträckan blev punkteringsdramatik Breen körde av lite grann och fick punktering , Elfyn Evans och Kalle Rovanperä träffade en grop på samma ställe där Breen körde av och fick punktering . Rovanperä kunde trots sin punktering behålla sin tredje plats 10,8 sekunder före . I WR2 tog Suninen och Rossel varsin sträckseger , Finländaren leder med 30,1 inför de två sista sträckorna .

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter