Skip to content

Robert och Julia i JWRC topp

Estländaren Robert Virves med svenska kartläsaren Julia Thulin övertog ledningen i JWRC på SS4,då Jon Armstrong tappade över 15 sekunder. Virves o Juli leder inför de två sista sträckorna med 7,9 sekunder efter tagit två sträcksegrar . Eftersom JWRC ledaren Sami Pajari fick bryta dagen redan på andra sträckan efter haft två punkteringar, är nog chansen för finländaren Pajari att ta sitt JWRC champion ganska svåra. Även Laura Jonna som hade chans att ta hem titeln får det svårt efter även han fick bryta efter en avåkning på SS4. Så champion titeln kommer att stå mellan Virves och Armstrong . Eftersom det är final så får man dubbla placering poäng och sträckseger poäng och där står det 3-2 till Armstrong

Dela

Läs mer

3 svenska juniorer i Rally Liepäja
58 förare är anmälda till fjärde deltävlingen i ERC TET...
Monte-Carlo rallyt flyttar igen
Rallye Monte Carlo beslutade 2022 att flytta från GAP till...
Rovanperä inlett förhandlingar med Hyundai
Kalle Rovanperäs kontrakt med Toyota går ut i år efter...
Thierry Neuville första årsseger
Belgaren Thierry Neuville/Martjin Wydaeghe tog sin 18:e WRC seger i...
Kraftigt regn på power stage oroar
I jämfört med de två tidigare etapperna av det Italienska...
Neuville ny ledare inför sista dagen
Dramatiken fortsätter i Italien och Rally Sardinien. Inför de fyra...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter