Skip to content

Båda Svenskarna fick bryta dagens etapp

Både Victor Hansen och Tom Kristensson har fått bryta dagens etapp av ERC deltävlingen Barum Cech Rally Zlin. Viktor Hansen fick bryta inför SS3 med tekniska problem på sin Ford Fiesta RC4 och Tom Kristensson gjorde en mindre avåkning en bit in på SS3 Drzkova 24,32 km rallyts längsta . Både Tom och Andreas är ok. SS3 fick röd flagg efter att Efren Llarena kört av både Efren och kartläsaren Sara Fernadez är ok. Paret som innan rallyt korades som ERC mästare 2022 efter att Simone Tempestine återkallat sin anmälan och ingen annan kunde hota Llarena om championtiteln.

Efter två körda sträckor leder hemmaföraren Vaclav Pech i en Ford Focus R5 WRC 1,2 sekunder före Miklos Csomos i en Skoda Fabia R5. Fyra sträckor återstår idag innan man når Otrokovice rallyts central ort.

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter