Skip to content

Greensmith och Andersson bäst i M-sport

Det blev ett tungt Rally Ypres för det Engelska M-Sport teamet tre förare Craig Breen, Gus Greensmith och Adrien Fourmaux . Breen rullade rejält på lördagens andra sträcka och fick bryta etappen, men gjorde omstart på söndagen och slutade långt ner i resultatlistan. Adrien Fourmaux kämpade om fjärde platsen med Oliver Solberg när fransmannen körde av på näst sista sträckan och fick bryta . Gus och Jonas var de enda som fullföljde rallyt utan några större komplikationer men Gus kände sig inte komfortabel på de Belgiska asfaltssträckorna och slutade på en 19:e plats.

M-Sport som kommer till nästa deltävling Acropolisrally där man anlitat Sebastien Loeb igen. Adrien Fourmaux som under hela året haft en press på sig att fullfölja rally utan avåkningar såg ut att vara på väg mot sitt bästa rally i år. Och frågan om han kommer till Acropolisrallyt efter hans missöde på näst sista sträckan efter varit på en femte plats och kunnat plocka mästerskap poäng för teamet.

Dela

Läs mer

3 svenska juniorer i Rally Liepäja
58 förare är anmälda till fjärde deltävlingen i ERC TET...
Monte-Carlo rallyt flyttar igen
Rallye Monte Carlo beslutade 2022 att flytta från GAP till...
Rovanperä inlett förhandlingar med Hyundai
Kalle Rovanperäs kontrakt med Toyota går ut i år efter...
Thierry Neuville första årsseger
Belgaren Thierry Neuville/Martjin Wydaeghe tog sin 18:e WRC seger i...
Kraftigt regn på power stage oroar
I jämfört med de två tidigare etapperna av det Italienska...
Neuville ny ledare inför sista dagen
Dramatiken fortsätter i Italien och Rally Sardinien. Inför de fyra...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter