Skip to content

Greensmith och Andersson bäst i M-sport

Det blev ett tungt Rally Ypres för det Engelska M-Sport teamet tre förare Craig Breen, Gus Greensmith och Adrien Fourmaux . Breen rullade rejält på lördagens andra sträcka och fick bryta etappen, men gjorde omstart på söndagen och slutade långt ner i resultatlistan. Adrien Fourmaux kämpade om fjärde platsen med Oliver Solberg när fransmannen körde av på näst sista sträckan och fick bryta . Gus och Jonas var de enda som fullföljde rallyt utan några större komplikationer men Gus kände sig inte komfortabel på de Belgiska asfaltssträckorna och slutade på en 19:e plats.

M-Sport som kommer till nästa deltävling Acropolisrally där man anlitat Sebastien Loeb igen. Adrien Fourmaux som under hela året haft en press på sig att fullfölja rally utan avåkningar såg ut att vara på väg mot sitt bästa rally i år. Och frågan om han kommer till Acropolisrallyt efter hans missöde på näst sista sträckan efter varit på en femte plats och kunnat plocka mästerskap poäng för teamet.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter