Skip to content

Oliver Solberg gör sitt bästa rally

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Efter bland annat avåkningen i Finland har det varit tungt för Oliver Solberg som i helgens Rally Ypres hade press från bland annat teamet att komma i mål inte bry sig så mycket om resultaten . En strategi som ser ut att lyckats efter fredagens etapp så var han på nionde plats men klättrade under dagen efter en kamp bland annat med Adrien Fourmaux . Inför morgondagen den avslutade etappen i Ypres är Solberg på en fjärde plats som kan bli en femte plats om M-Sports Adrien Fourmaux blir av med sina 20 sekunders tidstllägg som kom till efter han fastnat i trafikstockning på väg till SS13 där han även blev stoppat av polisen som gjorde att han kom försent till tidskontrollen. I skrivande stund har inte beslut kommit från tävlingsledningen i fråga. Men även om det är en femte plats för Oliver inför morgons etapp är det hittills hans bästa rally i WRC karriären .

Dela

Läs mer

Eric Cais i ERC topp inför morgondagen
Eric Cais i Skoda var snabbast på den inledande superspecialen...
Sjuk Mads Östberg fick avbryta sin start i Rally Hungary
Tvåfaldige segraren i Rally Hungary Mads Östberg fick avbryta sin...
Rally legends utökas i BAUHAUS Royal Rally
Med två månader kvar till den andra upplagan av det...
Senaste inför ERC premiären
I helgen är det dags för ERC första deltävling Rally...
New Zeeländaren Paddon varnar för Mads Östberg
2023 års ERC champion Hayden Paddon med kartläsaren John Kennard...
Rally Hungary i nytt format
I helgen startar FIA European Rally Championship den här säsongen...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter