Skip to content

Oliver Solberg gör sitt bästa rally

Efter bland annat avåkningen i Finland har det varit tungt för Oliver Solberg som i helgens Rally Ypres hade press från bland annat teamet att komma i mål inte bry sig så mycket om resultaten . En strategi som ser ut att lyckats efter fredagens etapp så var han på nionde plats men klättrade under dagen efter en kamp bland annat med Adrien Fourmaux . Inför morgondagen den avslutade etappen i Ypres är Solberg på en fjärde plats som kan bli en femte plats om M-Sports Adrien Fourmaux blir av med sina 20 sekunders tidstllägg som kom till efter han fastnat i trafikstockning på väg till SS13 där han även blev stoppat av polisen som gjorde att han kom försent till tidskontrollen. I skrivande stund har inte beslut kommit från tävlingsledningen i fråga. Men även om det är en femte plats för Oliver inför morgons etapp är det hittills hans bästa rally i WRC karriären .

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter