Skip to content

Oliver Solberg gör sitt bästa rally

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Efter bland annat avåkningen i Finland har det varit tungt för Oliver Solberg som i helgens Rally Ypres hade press från bland annat teamet att komma i mål inte bry sig så mycket om resultaten . En strategi som ser ut att lyckats efter fredagens etapp så var han på nionde plats men klättrade under dagen efter en kamp bland annat med Adrien Fourmaux . Inför morgondagen den avslutade etappen i Ypres är Solberg på en fjärde plats som kan bli en femte plats om M-Sports Adrien Fourmaux blir av med sina 20 sekunders tidstllägg som kom till efter han fastnat i trafikstockning på väg till SS13 där han även blev stoppat av polisen som gjorde att han kom försent till tidskontrollen. I skrivande stund har inte beslut kommit från tävlingsledningen i fråga. Men även om det är en femte plats för Oliver inför morgons etapp är det hittills hans bästa rally i WRC karriären .

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter