Skip to content

Julien Moncet nöjd med Oliver

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Hyundais tillförordnade team chef Julien Moncet är nöjd med Olivers insats efter 4 sträckor av Rally Ypres . Oliver som klättrade en placering på SS4 Langemark 8,95 km trots kraftigt regn med inslag av hagel på sträckan och ligger nu på en sjunde plats inför eftermiddagens fyra sträckor som är samma som förmiddagens sträckor. Solberg jagas av M-Sports Adrien Fourmaux som tappade minuten på SS4 efter problem med regnet på sträckan.

Kalle Rovanperä var i ledningen efter den första sträckan men kraftig rullning på SS2 satte stopp för VM ledaren , Om det blir omstart imorgon är ännu oklart då bilen måste komma till service och genomgå en besiktning innan beslut tas. Elfyn Evans leder rallyt med 2,3 sekunder före Ott Tänak och Thierry Neuville trea efter snurrat på första sträckan och tappade 10 sekunder. Esapekka Lappi fyra och Craig Breen M-Sport på en femte plats , Gus Greensmith med kartläsaren Jonas Andersson på en sjätte plats.

I WRC 2klassen är Fransmannen Stephan Lefbrve i topp före Andreas Mikkelsen och Yohan Rossel på en tredje plats.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter