Skip to content

12:e sträcksegern

Robert Virves tog sin 12:e sträckseger på söndagsmorgonen. Kalle Rovanperä utökar. M-sports Loubet borta

Det blev en tidig sista etapp för förarna i Estonia, Första sträckan startade redan kvart i sex svensk tid, en kort sträcka på 6,56 km inledde dagen. Rally ledaren Kalle Rovanperä tog sin 10:e sträckseger och utökade sin ledning till Elfyn Evans . Rovanperä försprång är inför de avslutande fem sträckor till 29,8 sekunder. M-Sports Pierre-Louis Loubet fick inte en bra start på söndags morgonen, redan ett par hundra meter in på sträckan träffade han en stor sten och förstörde dämpare på höger fram och eftersom det inte är någon service blev det att bryta för fransmannen . Andreas Mikkelsen leder WRC2 klassen men jagas av Teemu Suninen skiljer 13 sekunder mellan de båda. Robert Virves och Julia Thulin fortsätter att imponera i JWRC klassen tog sin 12:e sträckseger på dagens första sträcka. Virves är nu på en tredje plats bara 9 sekunder upp till Jon Armstrong på andra plats. Sami Pajari leder med 32,9 sekunder.

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter