Skip to content

12:e sträcksegern

Robert Virves tog sin 12:e sträckseger på söndagsmorgonen. Kalle Rovanperä utökar. M-sports Loubet borta

Det blev en tidig sista etapp för förarna i Estonia, Första sträckan startade redan kvart i sex svensk tid, en kort sträcka på 6,56 km inledde dagen. Rally ledaren Kalle Rovanperä tog sin 10:e sträckseger och utökade sin ledning till Elfyn Evans . Rovanperä försprång är inför de avslutande fem sträckor till 29,8 sekunder. M-Sports Pierre-Louis Loubet fick inte en bra start på söndags morgonen, redan ett par hundra meter in på sträckan träffade han en stor sten och förstörde dämpare på höger fram och eftersom det inte är någon service blev det att bryta för fransmannen . Andreas Mikkelsen leder WRC2 klassen men jagas av Teemu Suninen skiljer 13 sekunder mellan de båda. Robert Virves och Julia Thulin fortsätter att imponera i JWRC klassen tog sin 12:e sträckseger på dagens första sträcka. Virves är nu på en tredje plats bara 9 sekunder upp till Jon Armstrong på andra plats. Sami Pajari leder med 32,9 sekunder.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg/Elliot Edmondson segrare i tufft WRC 2
Oliver Solberg/Elliot Edmondson kunde ta hem sin andra seger i...
Ott Tänak/Martin Järveoja tog sin andra Chile seger
Ott Tänak och Martin Järveoja dominerade årets Rally Chile och...
Oliver Solberg i 25,3 sekunders ledning inför sista dagen
Oliver Solberg /Elliot Edmondson leder WRC2 klassen inför Rally Chiles...
Tänak går till nattvila med 58,3 sekunder inför sista dagen
M-Sports Ott Tänak har dominerat Rally Chile efter 7 sträcksegrar...
Längsta sträckan rena däckslakten
Rally Chiles längsta sträcka Maria de las Cruces 28,72 km,...
Oliver Solberg tog över ledningen på första sträckan
Efter att WRC2 ledaren tappade över 36 sekunder på dagens...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter