Skip to content

Sesks i Rally2 ERC rally Liepäja

Martins Sesks meddelade idag att han kommer att köra i en Skoda Fabia Rally2 Evo i Rally Liepäja för MRF Tyres Team i huvudklassen ERC1.

Lettländaren Martin Sesks kommer att gå med i MRF´s huvud team i rallyt på hemma plan och kommer att köra i den tyngsta klassen ERC1. Sesks kör annars i ERC Open med en Fabia Rally2-kit och han har under denna säsong vunnit två deltävlingar i klassen, men nu ska han hyra en Fabia Rally2 Evo från det lokala teamet Sports Racing Technologies.

Det blir inte första gången som 22 åringen kör i en full specad Rally2 bil, han körde i en äldre Skoda Fabia R5 i Liepäja år 2019 där han slutade på en tredje plats i rallyt och körde även med samma bil i Italien samma år.

”Jag är verkligen exalterad över det här, men jag har inga förväntningar för tillfället, vi har några tester inplanerade och efter det tror jag att vi kommer att ha några fler funderingar. Jag kan bara göra mitt bästa för att visa min potential på Rally Liepäja och sedan får vi se hur det går. Jag tror att det nu är upp till mig att visa min takt!” sa Sesks i en intervju med ERC.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter