Skip to content

Neuville besviken på Oliver Solberg

Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

-Jag gillar inte att vi ger upp så snabbt, säger Neuville som är besviken på att Oliver Solberg.

Thierry Neuville är besviken på att Oliver Solberg bröt helgens Rallye Monte . Oliver Solberg och kartläsaren hade under rallyts 3 etapper problem med att avgaser kom in i cupén slutade med att paret tillsammans med teamet beslutade att bryta rallyt efter söndagens första sträcka på grund av hälsoskäl efter att Oliver o Elliot fått kraftig huvudvärk röda ögon och koncentrationsvårigheter. . kritiseras av teamkollegan Thierry Neuville ”Det är viktigt med tillverkarpoäng, jag gillar inte att vi ger upp så snabbt
I ett uttalade säger den Belgiska Hyundai föraren till webbsidan Dirtfish -”Att se att Oliver kunde komma i mål och att inte ta hem bilen i mål på grund av några små problem är en liten besvikelse” säger Neuville och fortsätter” Jag tror att det det fanns en lösning för att fortsätta ” avslutar Thierry .

Det var inte bara Oliver Solberg som fick bryta i Hyundai Teamet , Ott Tänak bröt på lördagskvällen efter tekniska problem. Thierry Neuville blev ensam förare från teamet som kom i mål i Monaco på söndagen på en sjätte plats drygt 7 minuter efter segraren Sebastien Loeb i en Ford Puma Rally 1 Hybrid

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter