Skip to content

Neuville besviken på Oliver Solberg

-Jag gillar inte att vi ger upp så snabbt, säger Neuville som är besviken på att Oliver Solberg.

Thierry Neuville är besviken på att Oliver Solberg bröt helgens Rallye Monte . Oliver Solberg och kartläsaren hade under rallyts 3 etapper problem med att avgaser kom in i cupén slutade med att paret tillsammans med teamet beslutade att bryta rallyt efter söndagens första sträcka på grund av hälsoskäl efter att Oliver o Elliot fått kraftig huvudvärk röda ögon och koncentrationsvårigheter. . kritiseras av teamkollegan Thierry Neuville ”Det är viktigt med tillverkarpoäng, jag gillar inte att vi ger upp så snabbt
I ett uttalade säger den Belgiska Hyundai föraren till webbsidan Dirtfish -”Att se att Oliver kunde komma i mål och att inte ta hem bilen i mål på grund av några små problem är en liten besvikelse” säger Neuville och fortsätter” Jag tror att det det fanns en lösning för att fortsätta ” avslutar Thierry .

Det var inte bara Oliver Solberg som fick bryta i Hyundai Teamet , Ott Tänak bröt på lördagskvällen efter tekniska problem. Thierry Neuville blev ensam förare från teamet som kom i mål i Monaco på söndagen på en sjätte plats drygt 7 minuter efter segraren Sebastien Loeb i en Ford Puma Rally 1 Hybrid

Dela

Läs mer

34 anmälda på 14 timmar till SM premiären
Lima MS blir första arrangören ut i 2023 stora SM...
P-G Andersson i nytt team inför SM 2023
P-G Andersson med kartläsaren Anders Fredriksson SM vinnare 2022, hade...
RACC rallyt ute ur WRC kalendern efter 28 år
Det Spanska VM rallyt, Rally Catalunya kom med i WRC...
Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter