Skip to content

Ogier jagas av Sordo

// Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT

VM ledaren Sebastien Ogier på en tredje jagas av hemmaföraren Dani Sordo 0,2 sekunder inför eftermiddagens etapp.

Det skiljde 0,7 när rallyts andra dag startade mellan Thierry Neuville och Elfyn Evans , efter att Hyundai föraren Neuville tagit förmiddagens tre sträckor är skillnaden 9,0 mellan dom båda. Sebastien Ogier på en tredje jagas av Dani Sordo inför eftermiddagens fyra sträckor skiljer det bara 0,2 sekunder mellan de båda. M-Sports Adrien Fourmaux tog en andra plats på SS8 1,7 sekunder efter Neuville den bästa prestationen för M-Sport i rallyt hittills . Oliver Solberg fortsätter sitt stabila körande och är nu på en sjunde plats. Fransmannen Eric Camilli leder WRC 2 med 29 sekunder före Teemu Suninen. Finländaren Emil Lindholm är 22,8 före Lopez som återtog andra platsen från Kajetanowicz på SS9. JWRC kampen tätnar efter att tidigare ledaren Jon Armstrong hade problem på SS8 och tappade drygt 5 minuter , Märtin Sesks körde av på SS8 och fick bryta rallyt, Sami Pajari leder inför eftermiddagen med 26,5 sekunder före Estländaren Virves Juniorerna som kör final i samband med RACC rallyt leder Sami Pajari hittills med 116 poäng , Armstrong 100 , Inga sträcksegrar är inräknade Armstrong fyra SS segrar, Pajari 3 och Virves två .

Rallyt fortsätter i eftermiddag med 4 sträckor där bland annat rallyts längsta sträcka El Montmell körs en andra gång.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg/Elliot Edmondson segrare i tufft WRC 2
Oliver Solberg/Elliot Edmondson kunde ta hem sin andra seger i...
Ott Tänak/Martin Järveoja tog sin andra Chile seger
Ott Tänak och Martin Järveoja dominerade årets Rally Chile och...
Oliver Solberg i 25,3 sekunders ledning inför sista dagen
Oliver Solberg /Elliot Edmondson leder WRC2 klassen inför Rally Chiles...
Tänak går till nattvila med 58,3 sekunder inför sista dagen
M-Sports Ott Tänak har dominerat Rally Chile efter 7 sträcksegrar...
Längsta sträckan rena däckslakten
Rally Chiles längsta sträcka Maria de las Cruces 28,72 km,...
Oliver Solberg tog över ledningen på första sträckan
Efter att WRC2 ledaren tappade över 36 sekunder på dagens...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter