Skip to content

Ogier jagas av Sordo

VM ledaren Sebastien Ogier på en tredje jagas av hemmaföraren Dani Sordo 0,2 sekunder inför eftermiddagens etapp.

Det skiljde 0,7 när rallyts andra dag startade mellan Thierry Neuville och Elfyn Evans , efter att Hyundai föraren Neuville tagit förmiddagens tre sträckor är skillnaden 9,0 mellan dom båda. Sebastien Ogier på en tredje jagas av Dani Sordo inför eftermiddagens fyra sträckor skiljer det bara 0,2 sekunder mellan de båda. M-Sports Adrien Fourmaux tog en andra plats på SS8 1,7 sekunder efter Neuville den bästa prestationen för M-Sport i rallyt hittills . Oliver Solberg fortsätter sitt stabila körande och är nu på en sjunde plats. Fransmannen Eric Camilli leder WRC 2 med 29 sekunder före Teemu Suninen. Finländaren Emil Lindholm är 22,8 före Lopez som återtog andra platsen från Kajetanowicz på SS9. JWRC kampen tätnar efter att tidigare ledaren Jon Armstrong hade problem på SS8 och tappade drygt 5 minuter , Märtin Sesks körde av på SS8 och fick bryta rallyt, Sami Pajari leder inför eftermiddagen med 26,5 sekunder före Estländaren Virves Juniorerna som kör final i samband med RACC rallyt leder Sami Pajari hittills med 116 poäng , Armstrong 100 , Inga sträcksegrar är inräknade Armstrong fyra SS segrar, Pajari 3 och Virves två .

Rallyt fortsätter i eftermiddag med 4 sträckor där bland annat rallyts längsta sträcka El Montmell körs en andra gång.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter