Skip to content

Inget lyckat Belgien för Tom och Oliver

Tom Kristensson

Inget lyckat Rally Ypres för Tom Kristensson och Oliver Solberg. Neuville på väg mot hemmaseger.

Tom Kristensson och Oliver Solberg startade i det belgiska rallyt WRC 2 klass. Tom för M-Sport och Oliver för Hyundai. Tom körde av redan på fredagens etapp och kom ej till återstart på lördagen . Oliver Solberg var i ledningen med över 6 minuter i klassen efter att Gryazin, Suninen fått bryta . Teamkamraten Jari Huttunen var den som utmanade Solberg, Men att efter Oliver fått köra 7 sträckor utan servo på lördagen kunde man konstatera ett tekniskt fel på den nya Hyundai i20 N Rally 2. Och man beslutade på lördags kvällen att i komma till start idag rallyts sista dag. Thierry Neuville har dominerat rallyt redan från början trots en press från teamkamraten Craig Breen . Det har även varit en kamp om tredje platsen mellan Kalle Rovanperä och Elfyn Evans där man skiftade plats ett par gånger under rallyt tills Kalle Rovanperä kunde överta den inför sista sträckan av rallyt .

Dela

Läs mer

Starkt startfält WRC2:s första asfaltsrally
WRC2 klassen växer sig allt starkare deltävling efter deltävling i...
VM ledaren Sebastien Ogier i Rally Croatia
Sebastien Ogier som inför årets säsong skulle vara deltidsförare för...
USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter