Skip to content

Renaud Jamoul och Martijn Wydaeghe litar på sin kännedom

Martijn Wydeaeghe har special designat en hjälm enbart Rally Ypres

Efter tre styrningar i M-sports WRC Fiesta tillsammans med Adrien Fourmaux , tror kartläsaren Renaud Jamoul att man har en stor chans till pallplats. Neuville kartläsare har specialdesignat en hjälm

Adrien Fourmaux och Renaud Jamoul gör sin fjärde start för M-Sport i WRC Fiestan. hittills har det blivit två femte platser och en sjätte plats. Den första starten för teamet var i asfaltsrallyt Rally Croatia där fransmannen imponerade med en femte plats . Rally Ypres är också ett rent asfaltsrally och har på vissa sträckor i Belgien samma struktur som Kroatien. På söndagens etapp kommer man passera någon kilometer från Renauds ytterdörr och Belgiske kartläsaren känner väl till sträckorna på söndagens etapp.
Renaud Jamoul säger
-”Ypres är nog det rally där vi har chansen att verkligen visa resultat. Sträckorna kommer att kännas bekanta för Adrien, och jag har erfarenhet av sträckorna , Hur som helst, mycket kommer bero på vädret, blir det regn har vi ingen chans, men om det blir torrt är det mycket möjligt att vi är med i toppen.

En annan kartläsare som känner till Ypres sträckorna är Thierry Neuvilles kartläsare Martijn Wydaeghe som har sett rallyt sen han var åtta år tillsammans med sin bror, som också är kartläsare . -” jag behöver ingen road book för att veta att jag är på en sträcka” säger Martijn, som har specialdesignat en hjälm enbart för Rally Ypres.

Dela

Läs mer

Igår kom tillståndet
Igår kom tillståndet för arrangörerna av ERC deltävlingen Bauhaus Royal...
P-G Andersson till start i SM gruspremiären
P-G Andersson kommer till start i Rally Nyköping SM deltävling...
Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...
Dramatiskt avslut i rally Croatia
Sébastien Ogier gick från tredje till första plats totalt under...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter