Skip to content

Renaud Jamoul och Martijn Wydaeghe litar på sin kännedom

Efter tre styrningar i M-sports WRC Fiesta tillsammans med Adrien Fourmaux , tror kartläsaren Renaud Jamoul att man har en stor chans till pallplats. Neuville kartläsare har specialdesignat en hjälm

Adrien Fourmaux och Renaud Jamoul gör sin fjärde start för M-Sport i WRC Fiestan. hittills har det blivit två femte platser och en sjätte plats. Den första starten för teamet var i asfaltsrallyt Rally Croatia där fransmannen imponerade med en femte plats . Rally Ypres är också ett rent asfaltsrally och har på vissa sträckor i Belgien samma struktur som Kroatien. På söndagens etapp kommer man passera någon kilometer från Renauds ytterdörr och Belgiske kartläsaren känner väl till sträckorna på söndagens etapp.
Renaud Jamoul säger
-”Ypres är nog det rally där vi har chansen att verkligen visa resultat. Sträckorna kommer att kännas bekanta för Adrien, och jag har erfarenhet av sträckorna , Hur som helst, mycket kommer bero på vädret, blir det regn har vi ingen chans, men om det blir torrt är det mycket möjligt att vi är med i toppen.

En annan kartläsare som känner till Ypres sträckorna är Thierry Neuvilles kartläsare Martijn Wydaeghe som har sett rallyt sen han var åtta år tillsammans med sin bror, som också är kartläsare . -” jag behöver ingen road book för att veta att jag är på en sträcka” säger Martijn, som har specialdesignat en hjälm enbart för Rally Ypres.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter