Skip to content

Rally Ypres söndags etapp i fara

Förra veckans skyfall i Belgien , ställer till bekymmer för Rally Ypres arrangörerna .

Det är söndagens etapp kring Bellevaux regionen , med fyra specialsträckor som drabbats värst , Och man kan inte idag säga om det går att använda vägarna i regionen till rallyt 13-15 Augusti. Hugo Von Opstal presschef för Rally Ypres säger till Worldrally
-”I Ypres regionen är det inga problem, men regionen Spa-Francorchamps stod i centrum för katastrofen, Och idag vet vi inte om alla vägar vi skall använda i rallyt finns kvar. De flesta av våra funktionärer som står ansvariga för söndagens etapp i regionen , bor där och har idag fullt upp med uppröjnings arbetet för att kunna överleva” avslutar Hugo Van Opstal.

Det var i förra veckan som ett kraftigt oväder med skyfall drabbade förutom Belgien även Tyskland och Nederländerna. Flera 100 fick sätta livet till, Och fortfarande saknas hundratals människor. Man är fortfarande utan ström och även mobilnätet är ur funktion i vissa regioner

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter