Skip to content

Ingen svensk i JWRC 2021

Idag presenterades anmälningslistan till årets Junior Championship JWRC. Ingen svensk med i årets Junior VM

M-Sport Poland huvudarrangör av JWRC, presenterade idag hittills anmälda till årets Junior VM, 8 deltagare är anmälda för alla fem deltävlingarna. Crotia Rally 22-25 April , Portugal 20-23 Maj, Estonia 15-18 Juli, Ypres Begien 13-15 Augusti Final i spaniens WRC deltävling 14-17 Oktober. 2.an o 3:an i 2020 års JWRC 22 årige Märtins Sesk Litauen och 20 årige Finländaren Sami Pajari är tillbaka för ett år till , Liksom Lauri Jonna Finland, Estlands Robert Virves, Raul Badiu från Rumänien . 27-årige Engelsmannen Jon Armstrong , Martin Koci 28 år Slovakien, William Creighton 24 år Irland gör alla sitt första år ,

Marciej Woda FIA Junior WRC manager säger i ett pressmeddelande:
-Årets JWRC av förare kommer ge spänning , då förare från 2020 gör entre igen liksom helt nya unga rallyförare som kommer att kämpa om Juniortiteln 2021, som också blir ett jubileums år då JWRC fyller 20 år i nuvarande form. Normalt är det ganska tydligt vilka som är favoriter men så är inte fallet i år. För att komma till årets JWRC har varit mycket svårare för förarna , genom att pandemin har gjort det svårt att få till det stöd som krävs för att kunna köra JWRC. Och det är ett speciellt privilegium att få vara med och arrangera när FIA Junior WRC 2021 fyller 20:år.

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter