Skip to content

Ingen svensk i JWRC 2021

Idag presenterades anmälningslistan till årets Junior Championship JWRC. Ingen svensk med i årets Junior VM

M-Sport Poland huvudarrangör av JWRC, presenterade idag hittills anmälda till årets Junior VM, 8 deltagare är anmälda för alla fem deltävlingarna. Crotia Rally 22-25 April , Portugal 20-23 Maj, Estonia 15-18 Juli, Ypres Begien 13-15 Augusti Final i spaniens WRC deltävling 14-17 Oktober. 2.an o 3:an i 2020 års JWRC 22 årige Märtins Sesk Litauen och 20 årige Finländaren Sami Pajari är tillbaka för ett år till , Liksom Lauri Jonna Finland, Estlands Robert Virves, Raul Badiu från Rumänien . 27-årige Engelsmannen Jon Armstrong , Martin Koci 28 år Slovakien, William Creighton 24 år Irland gör alla sitt första år ,

Marciej Woda FIA Junior WRC manager säger i ett pressmeddelande:
-Årets JWRC av förare kommer ge spänning , då förare från 2020 gör entre igen liksom helt nya unga rallyförare som kommer att kämpa om Juniortiteln 2021, som också blir ett jubileums år då JWRC fyller 20 år i nuvarande form. Normalt är det ganska tydligt vilka som är favoriter men så är inte fallet i år. För att komma till årets JWRC har varit mycket svårare för förarna , genom att pandemin har gjort det svårt att få till det stöd som krävs för att kunna köra JWRC. Och det är ett speciellt privilegium att få vara med och arrangera när FIA Junior WRC 2021 fyller 20:år.

Dela

Läs mer

New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...
Michelé Moutons hedras med en Emmy (film från San-Remo 1981)
Dokumentären "Queen of Speed" historien om den första kvinnliga rally...
Fyra deltävlingar i Traditionella Rally SM klara
Oron i världen sätter även sina spår i Rally. Rally...
Esapekka Lappi full säsong för Hyundai
Hyundai WRT line up för 2023 presenterades någon timme efter...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter