Skip to content

Dennis Rådström avbryter EM satsningen

Dennis Rådström/Johan Johansson Rally Liepäja 2020. Foto : Vandraq Studio

Dennis Rådström avbryter sin EM satsning för att fokusera på 2021, Dennis och kartläsaren Johan Johansson avslutade sin JWRC karriär 2019, för att kunna satsa på EM 2020 tillsammans med det tjeckiska teamet Orsak Rally Sport. 

25 årige Dennis Rådström från värmländska Torsby började sin internationella karriär 2018 tillsammans med kartläsaren Johan Johansson från Valdersmavik i JWRC Junior World Championship, paret fortsatte även i JWRC 2019, för att 2020 satsa helt på EM serien i ERC3 Junior tillsammans med det Tjeckiska Orsak Rally Sport. Rådström/Johansson gjorde en stark insats i dom hittills två körda EM tävlingarna, med en andra plats i Rally Liepäja. Men det ekonomiska läget på grund av pandemin har gjort läget svårt.

Rally är en ekonomisk krävande sport, och arbetet med att få ihop ekonomin tar aldrig slut. Ibland går det arbete bra, men i år har pandemin gjort att det blivit svårare och då fortsätta säsongen är tufft, Men vi ser ljust på framtiden och sitter inte definitivt inte stilla, utan det händer saker hela tiden som ser lovande ut inför nästa år, säger Dennis och fortsätter
-Det har absolut inte varit en dålig säsong, Vi kom igång tidigt i vintras och har kört tre stora internationella tävlingar i VM och EM, och även kört en hel del andra tävlingar och tester. Vi tar med oss pallplatsen i EM deltävlingen Rally Liepäja och segern i Rally Sweden som ett kvitto på en bra säsong, Avslutar Dennis Rådström.

 

Dela

Läs mer

Rally SM 2024 börjat ta form
Från och med 2024 kommer rally SM drivas i Bilsportförbundet...
Vilken födeldagspresent för Isak Reiersen
Isak, som idag 25 november fyller 20 år .Svensk juniormästare...
England i ERC 2024
Idag presenterades ERC kalendern för 2024. Tre nya arrangörer fins...
Kalle Rovanperä deltisförare 2024
Idag presenterade Toyota Teamets sin Line Up för 2024. Tvåfaldige...
Takamoto Katsuta Rally Japans stjärna med 9 sträcksegrar
Rally Japans hemmaförare Takamoto Katsuta med kartläsaren Aaron Johnston gjorde...
Elfyn Evans vinnare av Rally Japan
34 årige Walesman Elfyn Evans med kartläsaren Scott Martin dominerade...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter