Skip to content

Tidemand problem på SS6

PHOTO : @World

Pontus Tidemands andra dag i det Monte Carlo rallyt , började bra då paret Tidemand/Floene började hitta känslan och man kunde öka farten men på dagens tredje sträcka SS6 Valdrome-Sigottier 20,04 , blev det stopp med tekniska fel på Ford Fiestan och när det skrivs så är Tidemand borta från resten av dagens två sträckor och strtar om enligt superegler imorgon. Annars är det precis som förra året, drama på alla sträckor, Monte Carlo är inget undantag i år. Esa-Pekka Lappi fick stötdämpar problem och tappade flera minuter på sträckan, Thierry Neuville körde rakt fram i ett vägbyte och tappade drygt 15 sekunder. SS6 vanns av Sebastien Ogier som tog första sträcksegern i Citroen stallet och är nu bara 1,4 efter Neuville inför SS7 Roussieux-Laborel 24,05 km samt SS8 Curbans -Piegut 18,47 km som avslutning av dagen.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter