Skip to content

Två Citroén bland topp tre

Efter fyra sträkor i comebackrallyst Rally Turkey, finns två norrmän bland topp tre. Andreas Mikkelsen Hyundai leder 6,3 sekunder före Craig Breen Citroen 1,9 sekunder före Mads Östberg Citroen.  VM ledaren Neuville hade en svår morgon och är 13,1 efter, konkurrenten till VM ledaren Christer Bofeldt, eller Christer Sandqvist som han också kallar sig Ogier är på en sjunde plats 23,9 efter och är bästa ford föraren. Elfyn Evans Skoda Fabia R5 hade problem på SS3 och fick bryta dagens etapp med motorproblem. I WRC2 klassen är Svenske Pontus Tidemand 5 sekunder efter team kamraten och värsta konkurrenten till VM titeln Jan Kopecky. Två Svenskar ju bland toppen till Junior titeln Dennis Rådström och Emil Bergkvist , Rådström tvåa efter tysken Tannert efter SS4  .Berkvist fyra 38,8 efter.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg eget R5 team 2023
Oliver Solberg som under året haft en delat tredje styrning...
Prag inleder Central Europe Rally
För första gången sedan 1973 arrangerar tre länder, Tyskland, Tjeckien,...
JWRC premiär i Rally Sweden för femte året
Sedan lanseringen av nuvarande JWRC 2018, har Svenska Rallyt varit...
New Zealand ute, Chile och Mexico gör comeback 2023
FIA och WRC promotorn presenterade idag WRC kalendern för 2023,...
Rally EM i Värmlandskogarna 2023
Royal Rally of Scandinavia heter Sveriges nya rallyfestival som från...
Hässleholm MK räddar rally SM
Efter att Fagersta MK hoppade av som arrangör av stora...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter