Worldrally.se

Elfyn Evans stannar i M-Sport

Idag kom beskedet som många väntat på hur det blir med M-Sport. Engelska teamet offentliggör nu att man kommer att finnas med Märkes Team, detta med förarna sen tidigare känt finländaren Teemu Suninen även Elfyn Evans som varit teamet troget under tre år finns med 2019 också. Både Teemu Suninen och Elfyn Evans byter kartläsare, finländaren Marko Salminen kommer sitta i högerstolen för Teemu, Scott Martin 2018 kartläsare för Craig Breen finns i Evans bil. Som tidigare meddelats så har svensken Pontus Tidemand skrivit ett kontrakt med M-sport för ett privatteam. Tidemand kommer att köra Monte Carlo och Svenska Rallyt i M-Sport tredje bil. Vilken som kommer att sitta i Pontus högerstol är ännu inte klart. Till CBmedia säger Pontus:
Det kommer nog att bli klart i början av nästa år.

M-Sport:s Team Chef Malcolm Wilson som funnits med sen starten 1997, kommer att överlämna chefskapet i teamet till Richard Millerner under året.

Malcolm Wilson säger även att 2019 är ett viktigt år för M-sport:
– För M-sport är nästa år ett mycket viktigt år, Vi har många projekt att jobba med.
Teamet som tidigare meddelat att man kommer göra en storsatsning på JWRC och Fiesta R2 men även att man kommer under första halvåret lansera en helt ny Fiesta R5