Skip to content

Teamchefen följer Fourmaux och Munster från Storbritanien

M-Sports team Chef Richard Millener kommer inte vara på plats under Svenska Rallyt. Millener som väntar sitt andra barn mitt under rallyt , kommer följa teamets två förare Adrien Fourmaux och Grégory Munster från sitt hem i Storbritianen.
M-Sport med Ott Tänak segrade i rallyt ifjol, Ott lämnade ju bekant M-Sport inför årets säsong för återgå till Hyundai. Adrien Fourmaux övertog platsen som första förare , Fransmannen som startat 1 gång tidigare i Rally 1 klassen 2022 där han fick bryta på grund av mekaniska fel. Grégorire Munster från Luxemborg . Munster som kört Svenska rallyt en gång tidigare 2023, då i JWRC med en Ford Fiesta Rally 3. Munster gör sin fjärde start med Rallyt 1 bil i karriären.
Om chanserna för M-Sport i det enda snörallyt för säsongen säger Richard Millener:
-””Rally Sweden kommer att bli ett svårt rally för mig eftersom jag kommer att titta på från sidlinjen i Storbritannien, som ett resultat av att mitt andra barn ska födas i mitten av rallyt! Jag tvivlar inte på att teamet och förarna kommer att kunna upprepa en liknande prestation som den i Monte-Carlo, så jag är mycket spänd på att se vad vi kan göra. Vi har haft ytterligare ett fantastiskt test där varje besättning körde över 200 km per dag, testteamet gjorde verkligen ett fantastiskt jobb för att ge våra förare de bästa förutsättningarna på väg ut till Sverige. ”Det kommer också att bli ett nöje att se Will Creighton och Liam Regan göra sin debut med M-Sport i Rally2-bilen, priset från deras Junior WRC-vinst. På tal om JWRC, ett särskilt omnämnande går till Maciek Woda och hans team på M-Sport Polen, som har säkrat en helt otrolig 19 Rally3 bilar för att öppna årets juniormästerskap. Jag kan knappt vänta på att få se den kampen! Även om jag inte kommer att vara där är jag säker på att min ersättare, en viss Malcolm Wilson, kommer att vara mer än kapabel att ta hand om saker och ting!”. avslutar Millener .

Dela

Läs mer

Starkt startfält till gruspremiären i Nyköping
Den 10-11 maj avgörs den tredje deltävlingen i årets Rally-SM...
Igår kom tillståndet
Igår kom tillståndet för arrangörerna av ERC deltävlingen Bauhaus Royal...
P-G Andersson till start i SM gruspremiären
P-G Andersson kommer till start i Rally Nyköping SM deltävling...
Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter