Skip to content

Fourmaux och Munster i Ford Puma Rally 1

Som sista team presenterade M-Sport sin line up för Rally1 2024. Fransmannen Adrien Fourmaux gör comeback, Lite överraskande är valet av Gregoire Munster som andra förare , Munster som med back up från Grekiska Jordan Serderides fick två Rally 1 starter i år, Chile och Central Europa Rally med Ford Puma Rally 1 .24 årige Munster som gjord kometkarriärer i rallyvärlden, Bland annat som dubbel Belgisk Mästare juniormästare. WRC 2 Challenge seger i Grekland , JWRC seger i Estland.
Adrien Fourmaux kommer ha Alex Coria i högerstolen och Gregory Munster Louis Louka. Båda kommer köra full säsong för M-Sport med start i Monte Carlo.
Richard Millener teamchef för M-sport är nöjd med ”Line Up” och säger i ett pressmeddelande.
2024 kommer att se oss ta ett nytt och annorlunda grepp jämfört med de senaste 12 månaderna. Att utveckla och hjälpa unga talanger att bevisa sig är ett spännande sätt att ta sig an en WRC-säsong, och med flera av toppförarna som inte tävlar i hela mästerskapet har vi möjligheter att göra några starka och överraskande prestationer. Vi har fortfarande alla ingredienser för att leverera resultat och teamet är motiverat att börja om igen om några veckor med ett nästan blankt papper på vad vi kan uppnå.”Adrien, Alex, Gregoire och Louis är alla fantastiska killar som besitter mycket beslutsamhet och motivation. Ett ungt team kan skapa stor energi och stora saker kan komma från det så jag kan inte vänta med att börja arbeta med dem alla igen för att visa vad vi vet att vi kan uppnå.”. avslutar Richard Millener.

I samband med Autosprt International mässan i Brimingham mitten av januari kommer M-Sport presentera helt ny design på Ford Puma Rally 1.

Dela

Läs mer

Starkt startfält till gruspremiären i Nyköping
Den 10-11 maj avgörs den tredje deltävlingen i årets Rally-SM...
Igår kom tillståndet
Igår kom tillståndet för arrangörerna av ERC deltävlingen Bauhaus Royal...
P-G Andersson till start i SM gruspremiären
P-G Andersson kommer till start i Rally Nyköping SM deltävling...
Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter