Skip to content

Hyundai WRC team i Rally di Roma Capital

Dani Sordo Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

ERC tävlingen Rally de Roma Capital 24-26 Juli fortsätter sin planering, och i dagsläget ser det inte ut som Rallyt behöver ställas in, Arrangörerna har tillsammans med myndigheter, FIA och ERC promotorn Eurosport, jobbat fram en coronastrategi  som gör det möjligt att köra rallyt . Idag fylldes anmälningslistan på med två förare i Hyundai Motorsports färger, Dani Sordo och Pierre Louis Loubet.

Rally de Capital Roma närmar sig snabbt och intresset för rallyt som arrangeras av Motorsport Italia bli allt större. Rallyt som kommer att avgöras i trakterna kring huvudstaden Rom, blir också första deltävlingen i FIA ERC 2020 samt det Italienska mästerskapet 24-26 Juli. Anmälningslistan verkar bli lång , och två dagar innan anmälningstiden går ut så skrevs Hyundai Motorsports in sig för två förare i teamets i20 Coupe WRC. Spanjoren Dani Sordo och fransmannen Pierre Louis Loubet. Förutom  Sordo o Loubet i WRC klassen, kommer Craig Breen till start i teamets nya i20 Coupe R5.

Dela

Läs mer

Oliver Solberg/Elliot Edmondson segrare i tufft WRC 2
Oliver Solberg/Elliot Edmondson kunde ta hem sin andra seger i...
Ott Tänak/Martin Järveoja tog sin andra Chile seger
Ott Tänak och Martin Järveoja dominerade årets Rally Chile och...
Oliver Solberg i 25,3 sekunders ledning inför sista dagen
Oliver Solberg /Elliot Edmondson leder WRC2 klassen inför Rally Chiles...
Tänak går till nattvila med 58,3 sekunder inför sista dagen
M-Sports Ott Tänak har dominerat Rally Chile efter 7 sträcksegrar...
Längsta sträckan rena däckslakten
Rally Chiles längsta sträcka Maria de las Cruces 28,72 km,...
Oliver Solberg tog över ledningen på första sträckan
Efter att WRC2 ledaren tappade över 36 sekunder på dagens...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter