Worldrally.se

Tidemand i WRC till Turkiet

Pontus Tidemand kommer till start i WRC klassen för i Turkiet M-Sport Photo: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

 

Pontus Tidemand som inte fick till det med start i Tyska VM rallyt nästa helg för M-sport i WRC2pro. Kommer till start i det Turkiska VM rallyt nästa månad i högsta klassen för M-sport. Pontus Tidemand kommer att precis som i Svenska Rallyt ha Ola Floene som kart läsare.
Team chefen för M-sport säger i ett pressmeddelande:

-Det är postivt att ha Pontus tillbaka i vårt team. Detta är något folk vill se -inklusive mig själv-och jag ser fram emot med spänning i det Tuskiska rallyt. Pontus är en en ”allround” förare och har kört på alla underlag. Han är en talang och vill se honom ta nästa steg i karriären.

Pontus Tidemand själv är nöjd.
Jag är så nöjd att komma tillbaka i WRC tillsammans med M-sport. Jag har väntat på detta sedan starten i Svenska Rallyt , Jag är så lycklig att allt fallit på plats. Jag vill tacka M-Sport och mina lokala partners för all support o stöd som gör en start i Turkiet möjlig.

Rally Turkiet går av stapeln 12-15 September

Bo Christer Bofeldt, bo@worldrally.se