Worldrally.se

Tidemand även klar för Rally Wales

Tidigare medelade M-sport att Pontus Tidemand var klar för nästa helgs Rally Turkey. Idag offentligjorde M-Sport att man även anlitar Tidemand och Floene till nästkommande rally Wales .
Pontus som kört Rally wales tidigare i WRC2 som inneburit tre pallplatser av tre möjliga.

Pontus Tidemand säger i ett pressmeddelande:
Det är verkligen en positiv boost inför nästa vecka att veta att fler chanser väntar, särskilt så nära i tid, säger Pontus. Ett rally är inget rally, det måste sättas in i en större plan så jag får möjligheten att ta kliv framåt utan att starta på noll varje gång. Wales är en tävling som passar mig bra och som jag har flera bra minnen ifrån. Jag har kört där tre gånger i WRC 2 och vunnit en gång och slutat tvåa de övriga gångerna. Det blir något annat nu med WRC-bil men det ska bli spännande att se vad jag kan göra. Jag är väldigt tacksam för M-Sport, RaceNetWork och mina partners som tror på mig, stöttar och hjälper mig framåt. Nu är det inget annat än full fart mot framtiden som gäller!

Starten för Tidemand i det engelska rallyt blir den fjärde för M-sport i år. Tidigare rally Monte Carlo, Rally Sweden , Rally Turkey.