Worldrally.se

Teamen hyllar Rally Swedens organisation

Efter veckor med väderbekymmer för Svenska Rallyts organisation, kom beskedet i tisdags, det blev grönt ljus från alla inblandade, om än i en modifierad version. Både M-Sports team manager Richard Millener och Hyundais Andrea Adamo är imponerade av rallyorganisationen och hur man lyckats få till säkra sträckor och att man lyckats att få till ett rally överhuvudtaget under förhållandena som råder.  Richard Millener är oerhört imponerad:
Rally Sweden är en ikonisk händelse i WRC, och jag tror att vi alla är tacksamma till Rally Swedens arrangörsstab för det hårda arbete att säkerställa att det blir ett rally i förhållanden som varit mycket utmanande, och fortsätter Det har inte varit enkelt med det milda vädret, men arrangörerna har varit proaktiva under dom senaste veckorna, man har arbetat nära med oss team och FIA för att säkerställa att allt är på plats för att leverera ytterligare ett rally i Sverige.
Andrea Adamo i Hyundai teamet är också imponerad:
-Förhållandet med det varma vädret denna tid på året har ställt stora utmaningar på Rally Sweden , med säkerheten i spetsen för besluten.
Alla förarna i WRC klassen är också nöjda att det blir ett rally och att det utdelas fulla poäng trots specialsträckornas förändring.  M-Sports Teemu Suninen är lyrisk hur Glenn o Co i arrangörstaben kunnat få fram så att det blir ett rally. Suninen som ifjol ledde rallyt innan en krasch på andra dagen satte stopp.