Worldrally.se

Renaud Jamoul och Martijn Wydaeghe litar på sin kännedom

Efter tre styrningar i M-sports WRC Fiesta tillsammans med Adrien Fourmaux , tror kartläsaren Renaud Jamoul att man har en stor chans till pallplats. Neuville kartläsare har specialdesignat en hjälm

Adrien Fourmaux och Renaud Jamoul gör sin fjärde start för M-Sport i WRC Fiestan. hittills har det blivit två femte platser och en sjätte plats. Den första starten för teamet var i asfaltsrallyt Rally Croatia där fransmannen imponerade med en femte plats . Rally Ypres är också ett rent asfaltsrally och har på vissa sträckor i Belgien samma struktur som Kroatien. På söndagens etapp kommer man passera någon kilometer från Renauds ytterdörr och Belgiske kartläsaren känner väl till sträckorna på söndagens etapp.
Renaud Jamoul säger
-”Ypres är nog det rally där vi har chansen att verkligen visa resultat. Sträckorna kommer att kännas bekanta för Adrien, och jag har erfarenhet av sträckorna , Hur som helst, mycket kommer bero på vädret, blir det regn har vi ingen chans, men om det blir torrt är det mycket möjligt att vi är med i toppen.

En annan kartläsare som känner till Ypres sträckorna är Thierry Neuvilles kartläsare Martijn Wydaeghe som har sett rallyt sen han var åtta år tillsammans med sin bror, som också är kartläsare . -” jag behöver ingen road book för att veta att jag är på en sträcka” säger Martijn, som har specialdesignat en hjälm enbart för Rally Ypres.