Worldrally.se

Rally VM Finland resa

Tillsammans med vår samarbetspartner sportresearrangören Björk&Boström kan du nu boka din intresseanmälan för Rally Finland. Var med i utlottningen av ett resepresenkort på 2000 kr

Följ Rally-VM:s deltävling i finska Jyväskylä live på vår resa 28 juli – 2 augusti 2021. Rally Finland i Jyväskylä är en världens äldsta och mest populära VM-deltävlingar i hela WRC-kalendern. Vår rallyresa går med färja från Stockholm till Helsingfors och vidare med buss till vårt boende i Laukaa. Paketresan inkluderar också busstransfer till specialsträckorna samt ditt eftertraktade rallypass till tävlingarna.

Finska rallyt går i höga farter, på breda grusvägar med stora hopp, och är en av Skandinaviens äldsta rallytävlingar. I år firar man sitt 70-årsjubileum!

Är du intresserad av att följa Rally-VM i Finland? Skicka en intresseanmälan, samtidigt är med i utlottningen av två sportresepresentkort . För att delta måste du fylla i en intresseanmälan samt följa Worldrally på Facebook. Du binder dig för något genom din intresseanmälan och den är kostnadsfri. Dragning kommer att ske den 20 Maj och vinnarna presenteras på Björk&Boström samt Worldrally.se
Missa inte heller att kolla in vår rallyresa till Ypres i Belgien. Mer info om de båda resorna kommer inom kort. Håll utkik!