Worldrally.se

Rådström klar för ERC3 Junior start

Dennis Rådström som har varit på pallen i JWRC  två gånger 2018 och 2019, kommer i år att tillsammans med det Tjeckiska teamet Orsák RallySpport, satsa på rally EM med enFord Fiesta R2T  i klassen ERC3 Junior.  Mästerskapet som kör sex tävlingar, tre på asfalat o 3 på grus. På frågan varför han valt ERC svarar Rådström:
-Efter tre år i JWRC , har jag funderat på olika möjligheter att fortsätta min karriär . ERC är bra för min utveckling eftersom jag kommer att arbeta i teammiljö, med alla omkring mig som vill att du ska vinna. ERC är också ett stort mästerskap med stora evenemang och bra tävlingar. Det var ett ganska enkelt val, säger Torsbysonen Rådström .
Samarbetet med tjeckiska Orsák RallySport började så sent som i våras i samband med Barum Rally Zlín i Tjeckien . Första ERC starten för Dennis Rådström och Johan Johansson blir i Azores Rallye 26-28 Mars grus. Övriga fem tävlingar Rally Islas Canaria 7-9 maj asfalt, Rally Liepäja 29-31 maj grus, Rally Poland 26-28 juni grus, Rally di Roma Capitale 24-26 July med final i  klassiska Barum Czech Rally Zlin  asfalt 28-30 augusti.