Worldrally.se

Oliver Solberg ändrar sina planer

Efter succén i Arctic Rally Finland förra månaden, Bekräftade både Oliver och Adamo att en start i Croatia Rally var planerad. Nu blir det ingen start i Kroatien skriver Nya Wermlands Tidningen idag .

I december blev det klart med ett två årskontrakt för Hyundai teamet i WRC2 klassen för 19 Åringen. Första starten blev i Monte Carlo där han startade utanför WRC 2 klassen och märkes poäng till Hyundai. I Finska Arctic Rally Finlands WRC tävling blev det ett inhopp i WRC klassen och en imponerande sjunde plats totalt. Solberg som på vissa sträckor var snabbare än sjufaldige rallyvärldsmästaren Sebastien Ogier. Efter målgång i Finland var Teamchefen Andrea Adamo överlycklig över Solbergs prestation och lovade fler starter i WRC klassen. Adamo vill inte berätta vilken tävling eller vilka WRC rallyn det kan tänka sig bli, men bekräftade att en start för Oliver var planerad i Croatia Rally 22-25 April men inte i vilken klass och fortsatte.
-”Jag kommer inte berätta hur många det blir , för då kommer ni att börja stressa mig med intervjuer mitt i säsongen och fråga när nästa start blir för honom och sådana saker sa Andrea Adamo till dirtfish.com.
Oliver Solberg bekräftade efter målgången i Finland att en en start i Kroatien var aktuell men inte vilken klass. Nu
Idag uppger Oliver Solberg till Nya Wermlands Tidningen att det inte blir någon start . Oliver Solberg är hemlighetsfull och säger till tidningen
-”Det är mycket planer framöver ” säger 19 åringen i kort kommentar till tidningen”.