Norsk rallyprofil i mångmiljon tvist

2019WRC

En 47 årig norsk rallyprofil har hamnat i miljontvist, en tvist som pågått under många år kommer nu att avgöras vid Heggen og Frölands Tingrett den 18 Juni. En förhandling som kan sluta med en konkurs i miljonklassen för rallyprofilen.

Rallyprofilen som har har över 229 rallystarter i karriären, däribland 133 VM starter har hamnat i tvist i mångmiljonklassen. Tvisten som har varit föremål för konkursförhandling två gånger under 2019, men där profilen genom sin advokat fått konkursansökan hävd. Nu kommer det prövas en gång till i rätten. Upprinnelsen till tvisten är en konflikt med en tidigare samarbetspartner i däckbranschen, men det finns även andra parter som den 47 årige rallyföraren har skulder till , bland annat ett VM team , en bank samt privata investerare i rallyprofilens verksamhet. Totalt handlar tvisten om 11,5 miljoner.

Next Post

Amerikanska Rallymästerskapen gör omstart

Idag meddelade Amerikanska Rallyorganisationen ARA att man gör omstart i rallymästerskpet den 18 Juli. Som alla andra mästerskap har det Amerikanska varit stoppat på grund av COVID-19, en tävling han man köra, Snodrift rally den  24 januari innan man tvingades stoppa mästerskapet. Nu gör man  omstart i dom Amerikanska Mästerskapen […]