Worldrally.se

Miika Anttila blir tävlingsledare i Rally Finland organisationen

47 årige Miika Anttila med 200 WRC starter, och känd som mångårig kartläsare för Jari-Matti Latvala kommer i samband med 70:e upplagan av Neste Rally Finland 6-9 Augusti kommer Miika tillträda posten som 2:e vice tävlingsledare . Kai Tarkiianen blir tävlingsledare för Rally Finland :
Vi  välkomnar varmt Miika in i vårt team, som medarbetare till mig själv och vice tävlingsledare Kari Nuutinen. Miika har mycket att ge oss med sin långa erfarenhet som tävlingsmänniska i WRC tillsammans med Jari-Matti Latvala.
Antilla med sin långa erfarenhet som aktiv , kommer att var en expertrådgivare ur dom tävlandes synvinkel .  Redan 2006 var Miika engerad i Rally Finland organisationen, då som teamkontaktperson  och säger i ett pressmeddelande:
Det kommer att finnas mycket att lära, vilket gör dettta uppdrag mer spännande och utmanande och jag känner en stark motivitation till uppdraget. Det är stor skillnad att som jag tidigare tillhört dom tävlande , och nu kommer jag att finnas i organisationen och skall var med o bestämma saker som gäller dom tävlande. Med min erfarenhet kommer jag nog att ha bättre förståelse för beslut som tas av en rallyorganisatör.