Mads Östberg gör ERC comeback

2019WRC
Mads Östberg Photo Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Mads Östberg gör comeback i ERC efter många års frånvaro. Mads,som inte startat sedan Svenska Rallyt kommer till start i Lettlands ERC deltävling Rally Liepaja 14-16 Augusti.

Mads Östberg som 2012 körde det Lettiska rallyt i en Mitsubishi Evo X, som då hade namnet Rally Talsi. En start som slutade med en trasig växellåda. Sedan dess har det blivit två starter i ERC Rajd Rzeszowski 2017 I Ford Fiesta R5  och Rally Islas Canarias 2016. Östberg kommer till start i Lettland för PH sport i en Citroen C3 R5. Rallyt kan ses som en förberedelse inför omstarten av årets WRC med Rally Estonia 4-6 Augusti. Mads, med kartläsaren  Torstein Eriksen som hittills kört två tävlingar,Rally Monte Carlo och Rally Sweden i WRC2 klassen , en klass som man leder efter vinst i båda starterna.

Next Post

Fyra svenskar i Lettlands ERC Rally Liepäja

Fyra svenska förare kommer att finnas på startlinjen när FIA ERC andra deltävling och den första på grus som  går av stapeln 14-16 Augusti . Ett rally som Oliver Solberg tog hem totalsegern i 2019. Totalt är 48 förare anmälda från 20 Nationer. Trots hårda  inreserestriktioner pga. Corona, har arrangörerna […]