Worldrally.se

Craig Breen i Hyundai Wales rally GB

Bild:  Craig Breen Photographer: Fabien Dufour Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

 

MotorsportWeek uppger från team- källor som bekräftar att Irländaren Craig Breen är intressant för Hyundai teamet till Rally Wales GB i oktober. I så fall kommer Breen , Neuville och Mikkelsen att representera Hyundai i Wales Rally GB . MotorsportWeek uppger även att det kan bli fler starter för Irländaren och att han förekommer i diskussioner för ett fabrikskontrakt  i teamet 2020. Teamchefen Andrea Adamo säger till MotorsportWeek
Jag har inget kontrakt med Craig , Men ja det finns en potientell möjlighet att gå vidare. Jag har redan i mitt sinne sinne vad jag skulle vilja göra, Jag har gjort en plan om vem som går vart och där finn ett namn som liknar hans-han förtjänar det.

Bo Christer Bofeldt, bo@worldrally.se