Worldrally.se

Andreas Mikkelsen och Even Management går skilda vägar

Hyundais Andreas Mikkelsen är utan kontrakt med både norska Even Management och Hyundai inför nästa år. Andreas Mikkelsen och Even Management avslutar sitt samarbete som man haft sedan 2009.  VD Eric Veiby för Evene Management  säger så här till rallysportmag.com
Vi har haft ett mycket bra samarbete med Andreas. Det har varit upp o ner under dom tio år vi samarbetat. Och vi har stått varandra nära under hela tiden säger Eric Veiby o fortsätter
Nu har vi beslutat tillsammans att tiden har kommit för Andreas att stå på egna ben i karriären.Vi kommer naturligtsvis att följa hans karriär och vi kommer att ha kontakt även i fortsättningen. Vi önskar all lycka i framtiden. och jag är säker på att få se honom på podiumplats även i framtiden.

Andreas Mikkelsen säger att samarbetet med Even Management betytt mycket för honom, –De  trodde på mig när vi började samarbetet 2009 och gav mig chansen .
Jag har kommit långt i min motosportkarriär och känner att det är dags att stå på mina egna ben. En förändring som jag känner kommer att bli tuff och jag är också lite skraj.

Andreas Mikkelsen som haft kontrakt med Hyundai sen 2017  , har ännu inte fått klart om det blir fortsättning i Hyundai Shell Mobis WRT 2020.  En WRC karriär som började med Skoda 2012 i WRC2 klassen, från 2013 till 2016 blev det Volkswagen Motorsport för att 2018 bli full säsong för Hyundai. Det finns även ett kontrakt för full WRC säsong 2019 men som bekant sen tidigare har Mikkelsen fått avstå tre deltävlingar.

 

 

 

Bo Christer Bofeldt, bo@worldrally.se