Skip to content

Rally Sweden 11-14 Februari 2021

Sebastien Ogier / Julien Ingrassia Svenska Rallyt 2018 // @World / Red Bull Content Pool // SI201802190086 // Usage for editorial use only //

Idag offentliggjordes datum för 2020 års upplaga av Swedish Rally 11-14 Februari. Men det finns orosmoln hos arrangörerna får man inte köra med publik blir det inget rally säger Svenska Rallyts VD Glenn Olsson.

Det blev som vanligt vecka 6 för Svenska Rallyt även 2021. Rallyt som även 2021 har Torsby Flygplats som serviceplats, avgörs 11-14 Februari. Men det finns orosmoment enligt rallyts VD Glenn Olsson. Om inte coronarestriktionerna för utomhus arrangemang ändras, så kommer rallyt ekonomiskt inte klara av att arrangera rallyt. Arrangörerna har därför startat en dialog med olika berörda myndigheter för att få till en ändring på antal publik. Man har även gjort om biljettsystemet, så istället för ett rallypass så kommer man sälja biljetter för speciella publikplatser, som enbart kommer gälla den platsen.  Fjolårets snöproblem som satte press på att Svenska Rallyt skall vara ett snörally, har gjort att man har nästan en helt ny sträckning. och Glenn Olsson lovar en hel del nyheter när programmet och bansträckningen offentliggörs  den 11 oktober.

Dela

Läs mer

Svensk rally historia skrevs i Rally Islas
För första gången i nuvarande form av ERC4 Junior, skrev...
Mille Johansson segrade i Rally Islas
Vilken inledning av internationella karriären för 19 åriga Mille Johansson...
Mille Johansson och Calle Carlberg dominerar i Las Palmas
Efter tio körda sträckor av asfaltsrallyt i ERC Rally Islas...
Dubbelt svenskt i Rally Islas ERC4J efter dag 1
Det är dubbelt svenskt i Rally Islas ERC4 Junior klass...
Mille o Calle i topp
För Juniorerna i ERC Mille Johansson/Johan Grönvall Opel Corsa Ralkly...
Över 8000 på Rally Islas inlednings super special
Andra deltävlingen i ERC Rally Islas Canarias, den första på...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter