Skip to content

Pontus o Tom i Portugisiska ERC premiären

Idag presenterades entry list till årets första deltävling i ERC Portugisiska Rally Serras de Fafe som körs 11-12 mars med orten Fafe som bas,. Bland 55 anmälda finns Tom Kristensson med kartläsaren Andreas Johansson i helt ny bil Citroen C3 för teamet bilteknik TRT Citroen Rally Team. Tom o Andreas satsar tillsammans för en full säsong i ERC samt några SM deltävlingar. Pontus Tidemand gör en comeback internationellt tillsammans med Julia Thulin i i en Fiesta R5 Mk11 i det Portugisiska rallyt . Mads Östberg med svenska kartläsaren Patrik Barth har skrivit avtal med däcktillverkaren MRF Tyres och kommer köra full ERC säsong i en Citroen C3. Av de 55 anmälda är 45 anmälda i ERC 1 klassen med rally 2 bilar , 9 i RC4 klassen och Jon Armstrong JWRC förare ensam i RC3 klassen i Ford Fiesta .

Fullständig Entry list hittar du här

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter