Skip to content

-”Jag vill påminna folk om vad jag är kapabel till”

// Jaanus Ree / Red Bull Content Pool //

Andreas Mikkelsen har inte gett upp hoppet till comeback i en Rally 1. Norrmannen som var på väg till Hyundai för att dela tredje bilen med Dani Sordo. Men som bekant föll det och styrningen i Hyundai gick till Craig Breen. Efter två år i Toksport och WRC 2 hade Andreas stora förhoppningar att kunna återvända till Rally 1. Mikkelsen som stack ut hakan ordentligt i en intervju med WRC.com -” Jag vill påminna folk om vad jag är kapabel till” säger Andreas och fortsätter ”-förra året tror jag att jag körde lika bra som jag någonsin gjort i min karriär, men misstaget i Grekland kostade mig, Jag vill komma tillbaka och göra minst tre till fyra WRC2 starter där de bäst killarna är med , jag måste köra mot dom och vinna och det är vad jag vill göra ” avslutar Andreas Mikkelsen, Programmet för norrmannen 2023 börjar troligen i Vodafone Rally de Portugal 11-14 Mak. Vilket team eller bil det blir är ännu inte offentliggjort .

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter