Skip to content

Solberg och Walfridsson planerar för familjefight

Som bekant kommer för första gången en ERC deltävling köras i Sverige och Värmland. Basen kommer att vara i Karlstad och med Colins Crest som Power Stage. ERC rallyt Royal Rally of Scandinavia årets femte deltävling körs den 7-8 Juli. Rallyt har väckt stort intresse bland inhemska förare och några som planerar för rallyt är familjen Solberg och Walfridsson.

”Det kommer att vara en dröm för många att köra etapperna på grus jämfört med snö eftersom det är riktiga etapper”, säger Solberg. ”Om det fungerar som vi vill, och de gör [en specialklass], kommer planen att vara att alla Solberg- och Walfridsson-familjerna ska göra rallyt eftersom det ligger så nära verkstaden. Om det skulle kunna hända så skulle det bli en fantastisk atmosfär” säger Petter Solberg till FIAERC.com

Petter Solberg världsmästare planerar komma i Subaru, Fru Solberg Pernilla tidigare Walfridsson i en Mitsubishi. Henning Solberg bror till Petter i en Toyota Celica ST , Oscar Solberg Hennings son i en Escort. Oliver Solberg planerar start i en VW Polo R5 , Från Wafridsson familjen går rykten om att Stig-Olof ”stecka” Walfridsson skall göra en comeback .

Dela

Läs mer

P-G Andersson till start i SM gruspremiären
P-G Andersson kommer till start i Rally Nyköping SM deltävling...
Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...
Dramatiskt avslut i rally Croatia
Sébastien Ogier gick från tredje till första plats totalt under...
Sebastien Ogiers 100:e podium
Sebastien Ogier och Vincetnt Landadis segrade i ett dramatiskt Rally...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter