Skip to content

Solberg och Walfridsson planerar för familjefight

Som bekant kommer för första gången en ERC deltävling köras i Sverige och Värmland. Basen kommer att vara i Karlstad och med Colins Crest som Power Stage. ERC rallyt Royal Rally of Scandinavia årets femte deltävling körs den 7-8 Juli. Rallyt har väckt stort intresse bland inhemska förare och några som planerar för rallyt är familjen Solberg och Walfridsson.

”Det kommer att vara en dröm för många att köra etapperna på grus jämfört med snö eftersom det är riktiga etapper”, säger Solberg. ”Om det fungerar som vi vill, och de gör [en specialklass], kommer planen att vara att alla Solberg- och Walfridsson-familjerna ska göra rallyt eftersom det ligger så nära verkstaden. Om det skulle kunna hända så skulle det bli en fantastisk atmosfär” säger Petter Solberg till FIAERC.com

Petter Solberg världsmästare planerar komma i Subaru, Fru Solberg Pernilla tidigare Walfridsson i en Mitsubishi. Henning Solberg bror till Petter i en Toyota Celica ST , Oscar Solberg Hennings son i en Escort. Oliver Solberg planerar start i en VW Polo R5 , Från Wafridsson familjen går rykten om att Stig-Olof ”stecka” Walfridsson skall göra en comeback .

Dela

Läs mer

USA närmar sig plats i WRC kalendern
Det har under lång tid förekommit diskussioner om att få...
Han tog seger nr 48 och pallplats 100 i helgen
46 årige kartläsaren Jonas Andersson tog sin 48:e seger och...
Oliver utökar sin VM ledning
Oliver Solberg tog tredje plats i helgens Rally Mexico efter...
Ogier slog landsmannen Loebs rekord
Seabstien Ogier lade ytterligare ett rekord till sin redan imponerande...
Ogier på väg mot sin sjunde Rally Mexico seger
Sebastien Ogier är på väg att sätta ännu ett nytt...
Oliver Solberg segrade alla sträckor på lördags etappen
För WRC 2 har rallyt turbulent , hittills har man...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter