Skip to content

Ingen rallybåt till Svenska Rallyt

Simon Johansson VD för Simon Promotion

Det var i Juni förra året som Simon Johansson och hans bolag Simon promotion presenterade ett unikt koncept för Svenska Rallyt . En Rallybåt som skulle ta rallyfans från Stockholm till Svenska Rallyts huvudort Umeå 9-12 Februari 2023 . Projektet skulle ske i samarbete med Viking Line, Svenska Bilsportförbundet och Svenska Rallyt . När man presenterade nyheten i somras fanns redan bokningar från företag bokade som skulle förlägga sina kund o personalaktiviteter i samband med resan . Idékläckaren Simon Johansson såg stora fördelar med samarbetet, både för Rallybåten, Rally Sweden och Bilsportförbundet och sa i samband med offentliggörandet i somras
-” Vi kommer att kunna dra stor nytta av varandra i vår gemensamma strävan att utveckla Rally Sweden och bygga svensk rallysport starkare. För oss är Rallybåten ett långsiktigt projekt som förhoppningsvis ska bidra till att profilera Rally Sweden både i Sverige och internationellt, säger han. Anna Nordqvist Svenska Bilsports generalsekreterare och VD för Rally Sweden välkomnade samarbetet.
– Ett intressant och spännande projekt som inte bara bidrar till att synliggöra Rally Sweden och locka publik till tävlingen. Rallybåten samlar 1600 motorsport entusiaster i en unik och aldrig tidigare sedd satsning. Många utav dem är våra medlemmar, säger hon.

Men i måndags kom beskedet att man tvingades ställa in hela projektet. På Simon Promotion hemsida kunde man läsa :

”På grund av ett antal stora avbokningar de senaste veckorna har vi, måndagen den 30 januari, i samråd med Viking Line, beslutat att ställa in Rallybåten 2023. Samtliga resenärer kommer få hela summan för sin resa återbetald. Detta hanteras av Viking Line.Det här är en stor förlust för oss alla, inte minst för er som bokat er på Rallybåten och, precis som vi, såg fram emot en fantastisk resa tillsammans med likasinnade. Tack för ert stöd och all den entusiasm ni pumpat in i projektet. Vi vill också passa på och tacka Viking Line som trodde på idén och vågade hyra ut Viking Cinderella till ett helt nytt och unikt koncept. Tack även till våra samarbetspartners och alla andra som på ett eller annat sätt engagerat sig i Rallybåten och som delade vår dröm om att förverkliga resan. 
Rallybåten genom Simon Johansson.”


Dela

Läs mer

P-G Andersson till start i SM gruspremiären
P-G Andersson kommer till start i Rally Nyköping SM deltävling...
Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...
Dramatiskt avslut i rally Croatia
Sébastien Ogier gick från tredje till första plats totalt under...
Sebastien Ogiers 100:e podium
Sebastien Ogier och Vincetnt Landadis segrade i ett dramatiskt Rally...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter