Skip to content

SVT:s rallysändningar fortsätter

Inför årets säsong fick C-More rättigheterna till Rally VM och risken fanns att de populära SVT sändningarna skulle försvinna. Efter långdragna förhandlingar mellan C-More/Telia och SVT står det nu klart att rallysändningarna från Rally VM fortsätter . Avtalet innebär att SVT kommer sända ett timslångt sammandrag efter varje avslutad deltävling . Dessutom kommer SVT att direktsända samtliga TV producerade specialsträckor under lördagen och söndagen från Svenska Rallyt i Umeå 9-12 Februari. Förutom VM kommer man sända från Svenska deltävlingen i ERC som avgörs i Värmland 7-8 Juli.
-”Vi är väldigt glada att vi kan fortsätta att sända från rally-VM. Vi vet sedan tidigare att sammandraget på söndagen är ett mycket uppskattat program hos vår motorintresserade publik”, säger SVT Sports t f sportchef Max Bursell.

Dela

Läs mer

Imponerande debut för Mille Johansson /Johan Grönvall
18 årige Mille Johansson från Katrineholm och kartläsaren Johan Grönvall...
Rally Sweden 2024 Succé
Det blev stor succé för svenska VM rallyt 2024. Visserligen...
Han gjorde det igen
Oliver Solberg och Elliot Edmondsson höll för favorittrycket, och tog...
Esapekka Lappi Rally Sweden segrare 2024
Esapekka Lappi och Janne Ferm tog hem segern i årets...
Solberg leder med över minuten inför Power Stage
Oliver Solberg med kartläsaren Elliot Edmondsson är på väg mot...
Adrien Fourmaux på väg mot sin första podiumplats
Esapekka Lappi Hyundai leder totalt inför avslutade 3 sträckor imorgon....

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter