Skip to content

SVT:s rallysändningar fortsätter

Inför årets säsong fick C-More rättigheterna till Rally VM och risken fanns att de populära SVT sändningarna skulle försvinna. Efter långdragna förhandlingar mellan C-More/Telia och SVT står det nu klart att rallysändningarna från Rally VM fortsätter . Avtalet innebär att SVT kommer sända ett timslångt sammandrag efter varje avslutad deltävling . Dessutom kommer SVT att direktsända samtliga TV producerade specialsträckor under lördagen och söndagen från Svenska Rallyt i Umeå 9-12 Februari. Förutom VM kommer man sända från Svenska deltävlingen i ERC som avgörs i Värmland 7-8 Juli.
-”Vi är väldigt glada att vi kan fortsätta att sända från rally-VM. Vi vet sedan tidigare att sammandraget på söndagen är ett mycket uppskattat program hos vår motorintresserade publik”, säger SVT Sports t f sportchef Max Bursell.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter