Skip to content

Två Juniorvärldsmästare i Rally Swedens WRC2

Robert Virves blev den förste Estländska Juniorvärldsmästare någonsin , med bland annat Julia Thulin som kartläsare . Paret segrade i finalen rallyt Acropolis rallyt och Robert kunde säkra JVM guldet. Vinsten en fri WRC2 start i valfritt rally med en Ford Fiesta MKII och 200 pirelli däck . Virves valde Rally Sweden och kommer till start med Hugo Magalhaes i högerstolen. Finländaren Sami Pajari tog hem JWRC 2021 och var den första finländaren att vinna Junior klassen, Pajari gjorde WRC2 debut i RACC rallyt ifjol med en tredje plats i WRC2Junior. Inför året tillhör han Toksports WRT team och skall köra full säsong med början i kommande helgs Rally Monte Carlo tillsammans med JWRC kartläsaren Enni Mälkönen i en Skoda Fabia RS .

Dela

Läs mer

Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...
Skoda visar intresse för Rally 1
Både FIA och WRC promotorn söker efter fabrikanter som fabriksteam...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter