Skip to content

Pontus Tidemand mentor i GN Motorsport

32 årige Pontus Tidemand blev Junior Världsmästare 2013, WRC2 champion 2027 och tävlade i WRC för M-Sport 2017 i bland annat i Svenska Rallyt där han slutade på en åttonde plats. Nu tar han ett nytt steg i rallykarriären och blir mentor för GN Motorsports Juniorförare och kommer själv köra en del tävlingar under året bland annat SM Veckan i Skövde månadsskiftet Januari-Februari .

-”Det är alltid kul att kunna vara med och hjälpa juniorer som vill framåt. Det är många val som ska göras och ibland krävs det erfarenhet bakom för att kunna göra dessa val. Med mina erfarenheter ifrån mitt tävlande på hög nivå och på olika underlag tror jag att jag kan stötta deras val och hjälpa dom framåt mot deras mål”, säger Pontus i pressmeddelande.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter