Skip to content

Patrik Flodin sjunde förare i GK Door teamet

Jonas Kruse, Christer Hedlund, Micael Jacobsson, Patrik Hellberg, Tim Liljegren och Kristoffer ”Cribbe” Haglund har presenterades tidigare som förare i det ny bildade teamet GK Door som drivs av Christer”Kribbe” Haglund. Nu har man presenterat sin sjunde förare inför SM säsongen 2023. Volovoåkaren, Ryske mästaren och SM segraren i 2WD 2023 Patrik Flodin som kommer kliver upp en klass i och kommer köra VW Polo R5 i SM 2023.
”Jag är grymt motiverad”, säger 38-åring som är regerande svensk mästare i den tvåhjulsdrivna internationella klassen och svensk mästare så sent som 2019 i R5-klassen, klassen som han nu återvänder till.

Mycket talar för att Rally-SM 2023 blir det mest spännande mästerskapet på flera år. Sedan tidigare är det klart att Jonas Kruse kommer att tävla för GK Door Team Sweden, såväl Per-Gunnar ”PG” Andersson som Fredrik Åhlin är också klara för mästerskapet och R5-klassen. Fortfarande finns det ett antal toppförare som ännu inte offentliggjort sina satsningar och tävlingsprogram för nästa år.

”- Nu är det allvar, den som tar SM-titeln 2023 kommer inte att få den serverad på något silverfat, utan det kommer att bli en kamp till sista specialsträckan”, förklarar Patrik Flodin och fortsätter: ”Som en del av GK Door Team Sweden kommer vi, jag och min kartläsare Göran Bergsten, att få mycket bra förutsättningar”.


Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter