Skip to content

Patrik Flodin sjunde förare i GK Door teamet

Jonas Kruse, Christer Hedlund, Micael Jacobsson, Patrik Hellberg, Tim Liljegren och Kristoffer ”Cribbe” Haglund har presenterades tidigare som förare i det ny bildade teamet GK Door som drivs av Christer”Kribbe” Haglund. Nu har man presenterat sin sjunde förare inför SM säsongen 2023. Volovoåkaren, Ryske mästaren och SM segraren i 2WD 2023 Patrik Flodin som kommer kliver upp en klass i och kommer köra VW Polo R5 i SM 2023.
”Jag är grymt motiverad”, säger 38-åring som är regerande svensk mästare i den tvåhjulsdrivna internationella klassen och svensk mästare så sent som 2019 i R5-klassen, klassen som han nu återvänder till.

Mycket talar för att Rally-SM 2023 blir det mest spännande mästerskapet på flera år. Sedan tidigare är det klart att Jonas Kruse kommer att tävla för GK Door Team Sweden, såväl Per-Gunnar ”PG” Andersson som Fredrik Åhlin är också klara för mästerskapet och R5-klassen. Fortfarande finns det ett antal toppförare som ännu inte offentliggjort sina satsningar och tävlingsprogram för nästa år.

”- Nu är det allvar, den som tar SM-titeln 2023 kommer inte att få den serverad på något silverfat, utan det kommer att bli en kamp till sista specialsträckan”, förklarar Patrik Flodin och fortsätter: ”Som en del av GK Door Team Sweden kommer vi, jag och min kartläsare Göran Bergsten, att få mycket bra förutsättningar”.


Dela

Läs mer

P-G Andersson till start i SM gruspremiären
P-G Andersson kommer till start i Rally Nyköping SM deltävling...
Mille o Calle i Rally Islas Canarias
2 Maj är det dags för andra deltävlingen i ERC,...
Martin Seks i Rally 1 Ford Puma
Sesks och co-drivern Francis Renārs kommer att göra tävlingsdebut med...
FIA Rally Star dominerade i Croatia
Den unga estniska stjärnan Romet Jürgenson tog ledningen i FIA...
Dramatiskt avslut i rally Croatia
Sébastien Ogier gick från tredje till första plats totalt under...
Sebastien Ogiers 100:e podium
Sebastien Ogier och Vincetnt Landadis segrade i ett dramatiskt Rally...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter