Skip to content

Patrik Flodin sjunde förare i GK Door teamet

Jonas Kruse, Christer Hedlund, Micael Jacobsson, Patrik Hellberg, Tim Liljegren och Kristoffer ”Cribbe” Haglund har presenterades tidigare som förare i det ny bildade teamet GK Door som drivs av Christer”Kribbe” Haglund. Nu har man presenterat sin sjunde förare inför SM säsongen 2023. Volovoåkaren, Ryske mästaren och SM segraren i 2WD 2023 Patrik Flodin som kommer kliver upp en klass i och kommer köra VW Polo R5 i SM 2023.
”Jag är grymt motiverad”, säger 38-åring som är regerande svensk mästare i den tvåhjulsdrivna internationella klassen och svensk mästare så sent som 2019 i R5-klassen, klassen som han nu återvänder till.

Mycket talar för att Rally-SM 2023 blir det mest spännande mästerskapet på flera år. Sedan tidigare är det klart att Jonas Kruse kommer att tävla för GK Door Team Sweden, såväl Per-Gunnar ”PG” Andersson som Fredrik Åhlin är också klara för mästerskapet och R5-klassen. Fortfarande finns det ett antal toppförare som ännu inte offentliggjort sina satsningar och tävlingsprogram för nästa år.

”- Nu är det allvar, den som tar SM-titeln 2023 kommer inte att få den serverad på något silverfat, utan det kommer att bli en kamp till sista specialsträckan”, förklarar Patrik Flodin och fortsätter: ”Som en del av GK Door Team Sweden kommer vi, jag och min kartläsare Göran Bergsten, att få mycket bra förutsättningar”.


Dela

Läs mer

Eric Cais i ERC topp inför morgondagen
Eric Cais i Skoda var snabbast på den inledande superspecialen...
Sjuk Mads Östberg fick avbryta sin start i Rally Hungary
Tvåfaldige segraren i Rally Hungary Mads Östberg fick avbryta sin...
Rally legends utökas i BAUHAUS Royal Rally
Med två månader kvar till den andra upplagan av det...
Senaste inför ERC premiären
I helgen är det dags för ERC första deltävling Rally...
New Zeeländaren Paddon varnar för Mads Östberg
2023 års ERC champion Hayden Paddon med kartläsaren John Kennard...
Rally Hungary i nytt format
I helgen startar FIA European Rally Championship den här säsongen...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter