Skip to content

Dennis Rådström gör comeback

27 årige Dennis Rådström, som efter 2021 års säsong beslutade att ta ett break efter en karriär i både nationella och internationella tävlingar, däribland 3 säsonger i JuniorWRC med en andra plats totalt 2018. Nu har suget blivit för stort igen för rally och tillsammans med Hedströms Motorsport och gamla kartläsaren Johan Johansson blir det full SM säsong i Internationella 4 WD . Till första SM deltävlingen i Lima blir det Volkswagen Polo men vilken bil det blir i fortsättningen är ännu inte bestämt säger Dennis.
– Suget är tillbaka till 100 procent. Nu vill jag ut i rallyskogen och ge allt igen, säger Dennis Rådström. Saker och ting hinner sjunka in under ett år. De har varit mycket arbete och husrenovering. Klart man saknat rallykörningen. Ser fram emot att sätta till 100% fokus igen och prova vara med där uppe på sikt. Är kul att vara med ett team på hemmaplan här i Torsby. Vi ska köra deras VW Polo i SM-premiären i Lima första helgen i februari, . säger Dennis Rådström som håller på att förbereda för test o minirally i Antilla norr om Torsby.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter