Skip to content

Fourmaux och Munster M-Sports WRC 2 team 2023

M-Sport presenterade sin WRC2 ”Line-up” för 2023. Fransmannen Adrien Fourmaux som i år tillhört WRC teamet blev utan fortsatt Rally 1 styrning utan får fortsätta i det privata Ford teamet M-Sport WRC2 stall. Andre förare blir luxemburgaren Gregory Munster . Finländaren Jari Huttunen som bytte inför denna säsong till M-sport efter ett par misslyckade säsonger i Hyundai har tävlat i både WRC2 och WRC för teamet men blir utan styrning i teamet 2023.

Förra veckan presenterade M-Sport sin andre före i Rally 1 Puman Pierre-Louis Loubet som skall köra alla 13 deltävlingar tillsammans med Ott Tänak som blir förste förare. Ännu har inget meddelats gällande Gus Greensmith som ej är med i anmälningslistan till inledningen i Monte Carlo 19-22 Januari.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter