Skip to content

Hemlig test med Toksport

Oliver Solberg som jagar för att få till ett program för 2023 i WRC2 efter att kontraktet med Hyundai teamet upphörde i höstas under märkliga omständigheter . Mycket talar för att det blir i ett eget team 2023 , men vilken bil det blir är ännu oklart. I veckan var Solberg familjen i Franska GAP, tidigare Rally Monte Carlos huvudort, för att köra test med teamet Toksport i den helt nya Skoda Fabia Rally 2 . I en kommentar till DirtFish säger Oliver Solberg :
-” Jag körde bilen en dag, den var väldigt bra, en fin bil. Jag känner killarna i Toksport och jag känner många personer i Skoda, de är väldigt , väldigt professionella , för nästa säsong tittar vi fortfarande på alternativ. Naturligtvis vet vi att tiden för anmälan till Monte Carlo närmar sig, men vi arbetar fortfarande med sponsorer och pratar med folk för att hitta vad som är möjligt” avslutar Oliver.

Anmälan till 2023 års Monte Carlo 19-22 Januari stängs på fredag (16/12)

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter