Skip to content

Micael Jakobsson GK Door Teamets fjärde förare

Det ny startade och hårdsatsande GK Door Sweden planerar 7 förare som skall köra i SM 2023 . Tidigare har man presenterat 3 förare Tim Liljegren, Patrik Hallberg och Michael ”kribbe” Hallberg, idag presenterade man ytterligare en förare i teamet, Micael Jakobsson från SMK Nyköping . Micael kommer att dela bil med en annan förare som ännu ej presenterats.

”Målsättningen är att ta en SM-medalj åtminstone på asfalt, eftersom det är ett underlag som passar mig”, förklarar Micael Jakobsson som debuterade i rally så sent som 2015. Säsongen därpå satt han i en fyrhjulsdriven bil. En bil som han sedermera körde hem sin SM-medalj med 2017.Micael Jakobsson kommer att dela tävlingsbil, en VW Polo med asfaltssetup, med en ännu inte annonserad förare i GK Door Team Sweden. ”Hen kommer att köra klassiska Rally-SM, medan jag håller till godo med sprinten på grus och asfalt”, säger Micael Jakobsson.

Nellie Karlsson intar kartläsarstol till Micael.

Dela

Läs mer

Inget lyckat genrep för Lappi och Katsuta
Då antal testdagar dragits ner i år för Ralli 1...
Norskt i SM premiären
Det blev norskt dominans i Limas SM deltävling som avgjordes...
Ingen rallybåt till Svenska Rallyt
Det var i Juni förra året som Simon Johansson och...
WRC2 fokus i Rally Sweden
WRC2 har de senaste deltävlingarna väckt stort intresse med ökat...
Ole Christian Veiby förbereder VM start i Lima
Ole Christian Veiby gör sin första start i Rally SM...
Göran Bergsten inleder sin 32:e säsong när SM premiären körs
52 årige Göran Bergsten från Forshaga började sin rallykarriär som...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter